Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730795690

Amistoso (Int.) 730795690 Información oficial sobre el partido 730795690 en Hattrick

27.03.2024 15:45:00

Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido 5 - 4 Målløse United Alineación oficial del equipo 'Målløse United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido 5 - 5 Målløse United Alineación oficial del equipo 'Målløse United' en el partido
Tiene un resultado normal 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yarbourse

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Blake Cheatham, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 114 Minuto 29 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 29. Shahram Haji Rasouli, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Kamil Goroński de YB va aconseguir igualar el partit al minut 70, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): YB va aconseguir el 4 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ernst Okatyev, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Barkho Tomas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Hossein Paivar va incrementar l'avantatge de YB amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de YB a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ernst Okatyev va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Kamil Goroński gairebé va marcar per a YB des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Målløse United

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ferdinand Svold per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Stig Fransen de MU va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): MU agafava avantatge al minut 52 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tejs Erdmann amb mestria.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, Stig Fransen va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per MU en aconseguir el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Joseph Wessel va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hans Maimann ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 81, quan un error defensiu va deixar Devlet Gencal completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Bendt Deichmann, el jugador de MU va ser expulsat al minut 36.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ferdinand Svold es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.