Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794959

Amistoso 730794959 Información oficial sobre el partido 730794959 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

C.D. Laudio Alineación oficial del equipo 'C.D. Laudio' en el partido 5 - 1 Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
C.D. Laudio Alineación oficial del equipo 'C.D. Laudio' en el partido 9 - 0 Zaragoza Rovers FC Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Rovers FC' en el partido
Es un cenizo 8.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Laudio

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Passats 39 minuts, Jorge Sanchiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. LAU es posava per davant!
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Iliya Tasev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a LAU.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan LAU va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Anrijs Miks des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LAU va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Amilcare Surian progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): LAU va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Svenning Högholt va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Anrijs Miks hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Iliya Tasev havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 es va veure una gran oportunitat per a LAU per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Uğur Davutoğlu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Svenning Högholt va entorpir al marcador d'en Anrijs Miks per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 230 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Jorge Sanchiz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tito Valdés al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Uğur Davutoğlu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Anrijs Miks gairebé va marcar per a LAU des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Svenning Högholt.

Zaragoza Rovers FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Kari Berny va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elías Inza de Zaragoza es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Elías Inza va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.