Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794855

Amistoso (Int.) 730794855 Información oficial sobre el partido 730794855 en Hattrick

27.03.2024 09:45:00

Feibra Alineación oficial del equipo 'Feibra' en el partido 6 - 1 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Feibra Alineación oficial del equipo 'Feibra' en el partido 4 - 0 Gandaya Carbayona Alineación oficial del equipo 'Gandaya Carbayona' en el partido
Tiene suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Feibra

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Feibra va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Ryan ó hUiginn va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Feibra amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Gunter Kuhaupt, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ryan ó hUiginn va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Feibra va augmentar la diferència quan Richard Carreon no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Richard Carreon va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Rafael Ortiz sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de Feibra a 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Feibra per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Yakup Boğa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Pero Vujanović, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Zigmunds Treilītis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yakup Boğa de Feibra es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.

Gandaya Carbayona

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Carbayona van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aurubilitu Goiatz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Aurubilitu Goiatz va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Carbayona que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Josep Riu de Carbayona va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.