Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794689

Amistoso (RC) 730794689 Información oficial sobre el partido 730794689 en Hattrick

27.03.2024 15:10:00

Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido 2 - 1 NodeJs Alineación oficial del equipo 'NodeJs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Les Trolls Alineación oficial del equipo 'Les Trolls' en el partido 3 - 0 NodeJs Alineación oficial del equipo 'NodeJs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Trolls

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Trolls una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Axel Pupier, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 73.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sorin Prian, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Sorin Prian arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Lévi Ducroquet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Trolls.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 18 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Émilien Rave va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 210 Minuto 34 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Émilien Rave quasi empata el partit al minut 34, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Lorris Vacheron va estar a punt d'empatar per a Trolls quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Justin Buguet va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Axel Pupier quasi marca en una jugada assajada de córner que Enrico Faco havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 210 Minuto 68 (Ocasión de falta): En Émilien Rave tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tanguy Geffray va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Justin Buguet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

NodeJs

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): NodeJs sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Ossi Ohranen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NodeJs sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Vinzenz Kraaij, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 76 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.