Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794195

Amistoso 730794195 Información oficial sobre el partido 730794195 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

C.D.Bronx Alineación oficial del equipo 'C.D.Bronx' en el partido 0 - 2 CARNICERÍA JESÚS Alineación oficial del equipo 'CARNICERÍA JESÚS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D.Bronx Alineación oficial del equipo 'C.D.Bronx' en el partido 1 - 4 CARNICERÍA JESÚS Alineación oficial del equipo 'CARNICERÍA JESÚS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Bronx

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de C.D.Bronx va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diego Guzmán Derqui, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): C.D.Bronx va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gonzalo Orán ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

CARNICERÍA JESÚS

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Manuel Wessling es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, CARNICERÍA va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paul Radenac, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Luka Supp, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Wessling no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip CARNICERÍA Fokko Bruineman quasi marca al minut 34 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Dolf Vanneste l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Paul Radenac, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Gift Nhlema va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Luka Supp, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Al minut 49 Luka Supp va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gift Nhlema, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Manuel Wessling de CARNICERÍA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Manuel Wessling es va quedar sol davant del porter, al minut 81. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dolf Vanneste de CARNICERÍA es va guanyar la targeta groga merescudament.