Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794132

Amistoso 730794132 Información oficial sobre el partido 730794132 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido 2 - 2 Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
G.S. Pleyades Club Alineación oficial del equipo 'G.S. Pleyades Club' en el partido 1 - 3 Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.S. Pleyades Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els seguidors del Pleyades van tornar a saltar d'alegria al minut 77. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en José Dorregaray que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 del partit, el jugador Kazım Akçasu de Pleyades va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Bernardino Ruiz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Raúl Mañas. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Pleyades va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kazım Akçasu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Scifo's team

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Ignacas Milinaitis va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Scifo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ignacas Milinaitis va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.