Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730794059

Amistoso 730794059 Información oficial sobre el partido 730794059 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Chinorrill Alineación oficial del equipo 'Chinorrill' en el partido 6 - 0 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Chinorrill Alineación oficial del equipo 'Chinorrill' en el partido 9 - 0 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chinorrill

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, Ricardo Urenda va pentinar un córner cap al segon pal que Efrén Martínez Sáenz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pascual Madriñán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Chinorrill.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Ricardo Urenda va augmentar l'avantatge de Chinorrill a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, Chinorrill va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Julián Elguezua, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Chinorrill pel centre va donar un gran resultat: el gol de Óscar Parra va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chinorrill va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Raúl Pla Llorente progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ricardo Urenda va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Pascual Madriñán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Javier Zuriano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Timo Palviainen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Raúl Miguel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Timo Palviainen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Efrén Martínez Sáenz de Chinorrill va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pascual Madriñán de Chinorrill amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

algorta timbers

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 91 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Floyd Jones, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Montoro de algorta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.