Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730792795

Amistoso (Int.) 730792795 Información oficial sobre el partido 730792795 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 3 - 2 vandolacciu Alineación oficial del equipo 'vandolacciu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 1 - 3 vandolacciu Alineación oficial del equipo 'vandolacciu' en el partido
Tiene suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,2 % 0,3 % 92,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bácor Balompié

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Piero Campitelli, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Balompié va aconseguir el 2 - 0 quan Francisco Veguri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sjefke van der Luit de Balompié aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dimitri Intorf va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

vandolacciu

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Alexander Lipatnikov de vandolacciu va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): El Pierre-Alexandre Camier va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel vandolacciu. 2-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El vandolacciu creava perill des de la dreta al minut 26, però en Teodòr Mitjà, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Alfred Sørensen desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alfred Sørensen va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Pierre-Alexandre Camier va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Pierre-Alexandre Camier quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Paul-Emmanuel Laborie que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Vladislav Sarmin per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 90, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre-Alexandre Camier.