Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730792567

Amistoso (Int., RC) 730792567 Información oficial sobre el partido 730792567 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido 1 - 6 Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'Unión Penosa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
makanakis c.f. Alineación oficial del equipo 'makanakis c.f.' en el partido 0 - 7 Unión Penosa Alineación oficial del equipo 'Unión Penosa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

makanakis c.f.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): makanakis van sortir al contraatac al minut 60, però Dalibor Strachoň va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Unión Penosa

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Unión va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Diego Lafiguera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nicolás Bruno Lescano va augmentar l'avantatge de Unión a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roindefo Rabenala de Unión l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 41 de partit.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del makanakis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Diego Lafiguera la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Unión es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 43.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Sergio Mollard de Unión va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Hernán Nougés va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 5 al minut 73.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Unión per augmentar la diferència al marcador a 1 - 6 al minut 80. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Hernán Nougés. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Nicolás Bruno Lescano de Unión, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, István Csapliczky es va quedar sol davant del porter, al minut 59. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Ricardo Ángel Rodriguez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.