Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791971

Amistoso 730791971 Información oficial sobre el partido 730791971 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Leones de Zarauto Alineación oficial del equipo 'Leones de Zarauto' en el partido 8 - 0 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Leones de Zarauto Alineación oficial del equipo 'Leones de Zarauto' en el partido 10 - 0 T. Eva Poras FC Alineación oficial del equipo 'T. Eva Poras FC' en el partido
Tiene mala suerte 9.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Zarauto

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Salvador Prujà va donar a Zarauto un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Juan Alfredo Jiménez de Parga va incrementar l'avantatge de Zarauto amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Zarauto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Salvador Prujà des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Zarauto va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Nasser Rasheed Awad va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Elmar Thöny de Zarauto va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oktrida Zaman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Zarauto.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Sotiris Maragkopoulos va augmentar l'avantatge de Zarauto a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zarauto van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Nasser Rasheed Awad va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 8 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): Al minut 34, Juan Alfredo Jiménez de Parga gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Zarauto ho intentava per la dreta per mitjà de Darius Badia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elmar Thöny.

T. Eva Poras FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Poras va estar a punt de marcar quan Luis Vega Castañeda va fer una passada impressionant a Sergio Díaz de Ortega, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kike Gispert de Poras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.