Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791724

Amistoso (Int.) 730791724 Información oficial sobre el partido 730791724 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido 4 - 1 FC Rop Impact Alineación oficial del equipo 'FC Rop Impact' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mangarranes rojos Alineación oficial del equipo 'Mangarranes rojos' en el partido 4 - 0 FC Rop Impact Alineación oficial del equipo 'FC Rop Impact' en el partido
Tiene un resultado normal 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mangarranes rojos

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Mangarranes va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Andrija Gordić, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 23 (Gol de penalti): Erlend Ask va augmentar la diferència de Mangarranes a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mangarranes al minut 52, que va llançar ajustat al pal en Erlend Ask. 3 - 1 pels locals.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Mangarranes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Siep van Velde va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Darab Moshirzadegan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Darab Moshirzadegan de Mangarranes gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Siep van Velde gairebé va marcar per a Mangarranes des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FC Rop Impact

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Rövşən Quliyev va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Impact, Vichi Cavaglioni, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Impact van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Charlie Victoire va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rövşən Quliyev de Impact amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.