Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791462

Amistoso (Int.) 730791462 Información oficial sobre el partido 730791462 en Hattrick

27.03.2024 14:15:00

FC Alemannia Aachen Alineación oficial del equipo 'FC Alemannia Aachen' en el partido 5 - 3 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
FC Alemannia Aachen Alineación oficial del equipo 'FC Alemannia Aachen' en el partido 8 - 3 Batalladores Alineación oficial del equipo 'Batalladores' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,8 % 1,4 % 13,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alemannia Aachen

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Aachen aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Vedad Kajić va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Aachen s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Vedad Kajić per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Aachen va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 78 Džan Bandur va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Aachen va ser Vedad Kajić.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Aachen va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Davide Luigi Ottone va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amar Alić de Aachen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerard Flakiewicz.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Ali Dedić de Aachen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Batalladores

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Antal Tandary que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per Batalladores va ser Magaye Dionou, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Magaye Dionou per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jaka Završan marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Dominique Boba que va xutar a fora per molt poc.
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Reinard Loridan va ridiculitzar a en Ali Dedić amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.