Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791331

Amistoso (Int.) 730791331 Información oficial sobre el partido 730791331 en Hattrick

26.03.2024 18:30:00

Hannover Royals Alineación oficial del equipo 'Hannover Royals' en el partido 1 - 5 Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hannover Royals Alineación oficial del equipo 'Hannover Royals' en el partido 1 - 3 Strikers Eagles Alineación oficial del equipo 'Strikers Eagles' en el partido
Tiene un resultado normal 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hannover Royals

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Marek 'der Schlächter' Zapletal de Hannover va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Yuri Escuza i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Hannover, però el xut de Marek 'der Schlächter' Zapletal va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Eggerd Schuchmann va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Reiprich de Hannover la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marek 'der Schlächter' Zapletal.

Strikers Eagles

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): Quan passaven 16 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Strikers. En Aquiles Mezarina va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Strikers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eligio Yllahuaman va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Magne Larsen de Strikers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en 蔡 (Cai) 全熙 (Quanxi) de Strikers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 69 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Lukas Büchler va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arturo Shaw es va quedar sol davant del porter, al minut 23. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Strikers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Pardo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Eligio Yllahuaman al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): 蔡 (Cai) 全熙 (Quanxi), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Strikers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.