Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730791153

Amistoso (Int., RC) 730791153 Información oficial sobre el partido 730791153 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

Eksplozja Alineación oficial del equipo 'Eksplozja' en el partido 2 - 3 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Eksplozja Alineación oficial del equipo 'Eksplozja' en el partido 6 - 3 garnatxa club Alineación oficial del equipo 'garnatxa club' en el partido
Es un cenizo 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,7 % 5,8 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eksplozja

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Andrzej Wiater la va rematar Tomasz Ładziński amb una magnífica volea que va fer pujar per a Eksplozja el 1 - 0.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Eksplozja, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Damian Czyszak per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacy Kurzawa. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ignacy Kurzawa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

garnatxa club

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Bill Hathaway marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 68, quan Dani Dassí va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador de garnatxa Bruno Enderica va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 89 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): garnatxa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fryderyk Prorok va desviar el xut final de Zalakain Arrogoeta després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zalakain Arrogoeta.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Gorozica de garnatxa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salvador Chisvert de garnatxa es va emportar una amonestació al minut 53 per provocar un rival.