Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730790561

Amistoso (RC) 730790561 Información oficial sobre el partido 730790561 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 3 - 0 Frikidream Alineación oficial del equipo 'Frikidream' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hercules cf Alicante Alineación oficial del equipo 'Hercules cf Alicante' en el partido 4 - 0 Frikidream Alineación oficial del equipo 'Frikidream' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hercules cf Alicante

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Gianrico Campigli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Hercules es posava per davant!
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Hercules va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gianrico Campigli va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Lubomír Pelikán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a Hercules per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Elduayen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Alain Desveaux arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alain Desveaux estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lubomír Pelikán, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Louis Kumah! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Louis Kumah va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Raúl Landacaranda es va comportar com un juvenil al minut 60 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Louis Kumah va rematar alt.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Alain Desveaux gairebé va marcar per a Hercules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Darien Martínez Vera de Hercules va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Frikidream

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Jan Drakgren hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Salvador Bataller havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marco Di Mino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Marco Di Mino va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.