Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730790390

Amistoso (Int., RC) 730790390 Información oficial sobre el partido 730790390 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 6 - 0 19gennaio Alineación oficial del equipo '19gennaio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Mazo System Alineación oficial del equipo 'Mazo System' en el partido 8 - 0 19gennaio Alineación oficial del equipo '19gennaio' en el partido
Tiene mala suerte 8.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mazo System

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Arnaut Txartena de System, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): System va augmentar la diferència quan Pablo Maravilla no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Amb 54 minuts jugats, en Oihan Sorhondo va augmentar l'avantatge de System a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan System va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Timoteo Fernández Bautista des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68, System va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oihan Sorhondo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Als 80 minuts de joc, els nois de System van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Airam Monroy augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Heinz Fuß al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Timoteo Fernández Bautista va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Juan Pablo Cortallo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Heinz Fuß va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Robin Coleman, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Francisco Ángel Fernández Landa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

19gennaio

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Alberto Matías va fer una estirada espectacular al minut 73, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Eike-Matthias Uckro.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Pier Francesco Roncaglione va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.