Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789885

Amistoso 730789885 Información oficial sobre el partido 730789885 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido 2 - 1 ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido 2 - 1 ShushuPam Alineación oficial del equipo 'ShushuPam' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,7 % 19,4 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karacoolos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Karacoolos va ser Anacleto Herrera.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Karacoolos va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sonny Cerfontaine, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Çağan Arsoy va rematar alt.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, Torbjörn Stenberg gairebé va marcar per a Karacoolos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Arturo Defalchidu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Defalchidu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Alvite de Karacoolos es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arturo Defalchidu de Karacoolos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kiril Florov de Karacoolos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ShushuPam

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Leal de ShushuPam es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Al minut 55 de temps, Luis Leal de ShushuPam va fallar un penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Justino Cubero Arévalo de ShushuPam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romano Baliña.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karlos Lekerika de ShushuPam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.