Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789636

Amistoso 730789636 Información oficial sobre el partido 730789636 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Fabra United Alineación oficial del equipo 'Fabra United' en el partido 1 - 1 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fabra United Alineación oficial del equipo 'Fabra United' en el partido 1 - 1 hummersb Alineación oficial del equipo 'hummersb' en el partido
Tiene un resultado normal 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,4 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fabra United

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, United aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Patric Dahrmann va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Georgi Bukov va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del hummersb. La jugada d'estratègia del United per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Georgi Bukov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 63 minuts, en Publio Liñán no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

hummersb

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Al minut 30 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Taddäus Godau va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de hummersb va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Mellado va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 54 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Josep Maria Valletbò que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Engómez de hummersb es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.