Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789621

Amistoso 730789621 Información oficial sobre el partido 730789621 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 1 - 5 Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castellon Nui Alineación oficial del equipo 'Castellon Nui' en el partido 0 - 3 Invictos de kike Alineación oficial del equipo 'Invictos de kike' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castellon Nui

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Castellon sabia com jugar al contraatac, i al minut 40, Jesús Núñez del Prado va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Carlos Jiménez Llanes va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Luis Ramos Platón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, 郭 (Guo) 贵民 (Guimin) de Castellon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Invictos de kike

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Benedetto Andresano de Invictos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miguel Ángel Camuso va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, un xut de Pachín Tejada des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): En Benedetto Andresano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Kipras Šakalevičius la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 4 al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Pachín Tejada de Invictos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tsiartas Stilla després de 39 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Orlín Gil Cano va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francisco Galligo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francisco Galligo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Camuso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 67 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Invictos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Invictos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Benedetto Andresano s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Invictos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Francisco Galligo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Benedetto Andresano es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.