Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789564

Amistoso (Int.) 730789564 Información oficial sobre el partido 730789564 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 1 - 5 Katol IK Alineación oficial del equipo 'Katol IK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Falukillos Alineación oficial del equipo 'Falukillos  ' en el partido 1 - 6 Katol IK Alineación oficial del equipo 'Katol IK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falukillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 1 (Gol por la derecha): Corria el minut 1 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Finn-Alexander Kressin, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Falukillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Koos Hartjes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Flamén.
  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Koos Hartjes no va ser aprofitada per en Finn-Alexander Kressin que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Katol IK

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 22. L'anotador per Katol va ser Mats Uddborn, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): En Michal Čabrej va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Anton Fredsten la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Michal Čabrej estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kostas Zanidakis va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 74.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Norbert Kimmich va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Katol augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Toivo Toresson es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Ricardo Flor, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Norbert Kimmich no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Norbert Kimmich després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ricardo Flor va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ameen Ameen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Katol van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Krzysztof Sitkiewicz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.