Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789505

Amistoso 730789505 Información oficial sobre el partido 730789505 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido 7 - 0 Talius Alineación oficial del equipo 'Talius' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido 9 - 0 Talius Alineación oficial del equipo 'Talius' en el partido
Tiene mala suerte 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INDEPENDENCIA.F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Angel Botev de INDEPENDENCIA.F.C aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Lauri Muhli la va rematar Juan Ramos Alonso amb una magnífica volea que va fer pujar per a INDEPENDENCIA.F.C el 2 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de INDEPENDENCIA.F.C a 3 - 0. Viktor Ťahúň va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de INDEPENDENCIA.F.C va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lauri Muhli progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bernardo Isarraga es va introduir dins la defensa central al minut 44, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Ramos Alonso, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a INDEPENDENCIA.F.C.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan INDEPENDENCIA.F.C va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Bernardo Isarraga des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bernardo Isarraga va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Philip Nisbet per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Roberto Casciotti va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Talius

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Talius va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrian Radovici va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nofre Campelló de Talius es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giannakis Tsapas de Talius es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Giannakis Tsapas de Talius per doble groga al minut 73.