Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730789221

Amistoso (Int.) 730789221 Información oficial sobre el partido 730789221 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Nasiopas CF Alineación oficial del equipo 'Nasiopas CF' en el partido 1 - 4 Guajiros FC Alineación oficial del equipo 'Guajiros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nasiopas CF Alineación oficial del equipo 'Nasiopas CF' en el partido 3 - 2 Guajiros FC Alineación oficial del equipo 'Guajiros FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nasiopas CF

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Francisco Ramírez de Nasiopas va demostrar les seves habilitats al minut 80 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Al minut 25, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 26 per blocar una centrada d'en Józef Ponięczak va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Nasiopas.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Nasiopas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 84 que José Julio Monte no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Józef Ponięczak es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Guajiros FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Dominik Jochemczyk va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Guajiros, Gert Leenesonne, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Manuelo Alessandri de Guajiros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Dominik Jochemczyk de Guajiros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 75 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Guajiros va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Narciso Peake, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Narcís Esmarats va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 12 de joc.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Guajiros va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Baltasar Mardones va quedar-se sol davant el porter Francisco Yepes, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toni Mac Auliffe de Guajiros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dominik Jochemczyk de Guajiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.