Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730788835

Amistoso 730788835 Información oficial sobre el partido 730788835 en Hattrick

27.03.2024 17:05:00

kootje f.c. Alineación oficial del equipo 'kootje f.c.' en el partido 3 - 5 Blue White Dynamites Alineación oficial del equipo 'Blue White Dynamites' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
kootje f.c. Alineación oficial del equipo 'kootje f.c.' en el partido 1 - 5 Blue White Dynamites Alineación oficial del equipo 'Blue White Dynamites' en el partido
Tiene suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kootje f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del kootje va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Léon van Zundert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Léon van Zundert va acabar en una passada genial cap al jugador de kootje Théau Caro, que va marcar el 2 - 5.
  • 103 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els seguidors del kootje van tornar a saltar d'alegria al minut 63. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Léon van Zundert que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Evan Stegerwald va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Théau Caro va disposar d'una bona oportunitat al minut 40, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Silviu Pantazică no s'ho podia creure.

Blue White Dynamites

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Dynamites Marcel Jurasz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Gustaaf Evenhuis la va rematar Joop Delver amb una magnífica volea que va fer pujar per a Dynamites el 0 - 2.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al minut 17, un xut de Fokke Amkreutz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Tobias Andreas Lämmerspiel de Dynamites va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 56 de partit va donar a Dynamites l'avantatge per 1 - 5. Pim van Doorn en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Aboubekr Choklati quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Guy Roef, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gustaaf Evenhuis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.