Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730788717

Amistoso 730788717 Información oficial sobre el partido 730788717 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

Fuego y hielo fc Alineación oficial del equipo 'Fuego y hielo fc' en el partido 2 - 2 Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuego y hielo fc Alineación oficial del equipo 'Fuego y hielo fc' en el partido 0 - 2 Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuego y hielo fc

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 40, en Emilio Moñino del Fuego va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Mauricio Villanueva que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Fuego va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Mauricio Villanueva rematés de volea a la xarxa. El 2 - 1 pujava al marcador al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Fuego van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 25, però el xut de Aday Albitre des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fuego sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Emilio Moñino, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Axe Futbol Cub

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Olli Malminen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Vicent Amiguet per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aquilino Cañeque va marxar de Kristian Oijennus en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Futbol van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Immanuel Philippart de Futbol, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 41, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Futbol va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Aquilino Cañeque es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 62, en un 1 contra 1 amb el porter, però Marian Neagu va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Immanuel Philippart des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo De Marco.