Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730788682

Amistoso (Int., RC) 730788682 Información oficial sobre el partido 730788682 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

tropicali Alineación oficial del equipo 'tropicali' en el partido 5 - 0 herbert fußballverein Alineación oficial del equipo 'herbert fußballverein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
tropicali Alineación oficial del equipo 'tropicali' en el partido 6 - 0 herbert fußballverein Alineación oficial del equipo 'herbert fußballverein' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tropicali

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Claudio Zuffada, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. tropicali es posava per davant!
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tropicali va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Michele Schinco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Marcos Tamayo Arce va incrementar l'avantatge de tropicali amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Michele Schinco va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a tropicali i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 86 minuts de joc. Mentre en Sadik Barjes el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Miguel Juan Cevallos va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del fußballverein. La jugada d'estratègia del tropicali per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Ruiz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michele Schinco de tropicali va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

herbert fußballverein