Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730787674

Amistoso (Int., RC) 730787674 Información oficial sobre el partido 730787674 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 1 - 4 Wolf's Gang Alineación oficial del equipo 'Wolf's Gang' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD Lealtad Alineación oficial del equipo 'CD Lealtad' en el partido 2 - 1 Wolf's Gang Alineación oficial del equipo 'Wolf's Gang' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Lealtad

Goles Goles

  • 114 Minuto 32 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 32. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Avelino Serra va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Avelino Serra es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lealtad va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 91, però en Santiago Carreño va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 51, Antonio Arranz de Lealtad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Assad Safrioui.

Wolf's Gang

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Wolfs prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Martín Nicolás Melis.
  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): Wolfs va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Michael Bonk va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martín Nicolás Melis, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Michael Bonk va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Wolfs.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 90 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.