Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730787161

Amistoso (Int.) 730787161 Información oficial sobre el partido 730787161 en Hattrick

27.03.2024 20:00:00

Attorp Kickers Alineación oficial del equipo 'Attorp Kickers' en el partido 2 - 3 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Attorp Kickers Alineación oficial del equipo 'Attorp Kickers' en el partido 3 - 1 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,0 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Attorp Kickers

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El Kickers no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Tommy Scardamaglia es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Robert Cichorek trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Kickers va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Tommy Scardamaglia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Johan Blatter de Kickers va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carl-William Bladerberg de Kickers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Evair Canelón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johan Blatter de Kickers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico de Vega

Goles Goles

  • 116 Minuto 5 (Gol evento especial rápido + pase): Belarmino Fregueiro va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Wolfgang Untereichmeier, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Gilbert Cardona de Atletico va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Franco Cappellato va aprofitar un error defensiu al minut 54, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Atletico.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Joan Juan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Atletico va estar a punt d'arribar en un córner. En Plutarco Sangrán va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): David Triay va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 41, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Atletico quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Belarmino Fregueiro va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 András Korsós va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Franco Cappellato, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilbert Cardona de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.