Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786783

Amistoso (Int., RC) 730786783 Información oficial sobre el partido 730786783 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 3 - 5 Galactica Nigeria Alineación oficial del equipo 'Galactica Nigeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
albinegres de cor Alineación oficial del equipo 'albinegres de cor' en el partido 1 - 1 Galactica Nigeria Alineación oficial del equipo 'Galactica Nigeria' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

albinegres de cor

Goles Goles

  • 103 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de albinegro per la dreta va donar com a resultat un gol de Günther Märkl al minut 27 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Moisés Maeso López es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 91 (Gol por el centro): Zirats Meñike de albinegro va demostrar les seves habilitats al minut 91 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Folke Ehler va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de albinegro.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Galactica. La jugada d'estratègia del albinegro per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Günther Märkl va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Moisés Maeso López.

Galactica Nigeria

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): Al 20 minuts, El Galactica va fer el 0-1. En Otomewo Victor va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): En Otomewo Victor va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Galactica l'avantatge per 1 - 3. Kenneth Sankoh en va ser l'anotador.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Ben Awele estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Thato Seema va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 47.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ben Awele va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Otomewo Victor la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Harry Richards va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Salva Puerto Collado va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Edward Johnson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Mabel Awele de Galactica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.