Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786242

Amistoso 730786242 Información oficial sobre el partido 730786242 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

UNION GRAMENET FC BAYERN ECOLOGIC GREEN TECHNOLOGY Alineación oficial del equipo 'UNION GRAMENET FC BAYERN ECOLOGIC GREEN TECHNOLOGY' en el partido 4 - 2 Linces ESports Alineación oficial del equipo 'Linces ESports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
UNION GRAMENET FC BAYERN ECOLOGIC GREEN TECHNOLOGY Alineación oficial del equipo 'UNION GRAMENET FC BAYERN ECOLOGIC GREEN TECHNOLOGY' en el partido 6 - 1 Linces ESports Alineación oficial del equipo 'Linces ESports' en el partido
Tiene mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UNION GRAMENET FC BAYERN ECOLOGIC GREEN TECHNOLOGY

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, Fernando 'Bala De Plata' Saenz Romero va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Svenn 'Crypto' Carlsen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, UNION GRAM es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): UNION GRAM va augmentar la diferència quan Svenn 'Crypto' Carlsen no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de UNION GRAM va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Domenico 'Machine Ball' Serretti progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): UNION GRAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Svenn 'Crypto' Carlsen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Heriberto Macías Ramírez.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Juan 'Golden Vision' Geronella de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hermenegildo 'Defensor' Ortega de UNION GRAM va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Linces ESports

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Santo Faldella que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ESports.
  • 152 Minuto 65 (Gol por la izquierda): En Guillermo Fernández Reguera va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Santo Faldella de ESports amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 66, Raffi Serena de ESports va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.