Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786159

Amistoso (Int., RC) 730786159 Información oficial sobre el partido 730786159 en Hattrick

26.03.2024 19:20:00

Lobus F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobus F.C.' en el partido 2 - 0 Przybytek FC Alineación oficial del equipo 'Przybytek FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lobus F.C. Alineación oficial del equipo 'Lobus F.C.' en el partido 3 - 1 Przybytek FC Alineación oficial del equipo 'Przybytek FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lobus F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Manuel Strugo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lobus.
  • 130 Minuto 57 (Gol de falta): Guido Minicozzi va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 57 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Manuel Strugo va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Guido Minicozzi, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Pini Bider va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lobus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 13 (Ocasión de penalti): En Guido Minicozzi va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 13, però el porter visitant Enrico Rolfi el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Philipp Mandl gairebé va marcar per a Lobus des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Łukasz Hinz de Lobus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Przybytek FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bálint Hancsák de PFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.