Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730786110

Amistoso (Int.) 730786110 Información oficial sobre el partido 730786110 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 4 - 5 pagliassu Alineación oficial del equipo 'pagliassu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Maister Team Alineación oficial del equipo 'Maister Team' en el partido 3 - 5 pagliassu Alineación oficial del equipo 'pagliassu' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,6 % 46,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maister Team

Goles Goles

  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El Maister no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Anaitz Egirena es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pierre-Adrien Monneret trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Ramón Tolosa Carrión es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Maister aconseguia el 4 - 5 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Pierre-Adrien Monneret al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Maister va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Cristóbal Caramillo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Bakyt Orozbekov va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

pagliassu

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Al minut 3, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Ingolf Hadler posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Iuri Serra va aprofitar un error defensiu al minut 26, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a pai.
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): Passaven 59 minuts quan en Ingolf Hadler va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 65 de partit va donar a pai l'avantatge per 1 - 4. Pier Francesco Fadale en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ingolf Hadler va ser l'anotador del 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Ingolf Hadler de pai va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 6 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Florin Jivănescu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Raül Aguiló va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Cottone de pai va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.