Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785885

Amistoso (Int., RC) 730785885 Información oficial sobre el partido 730785885 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 4 - 2 Gorssel Egels Alineación oficial del equipo 'Gorssel Egels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Las Ánimas Alineación oficial del equipo 'Las Ánimas' en el partido 3 - 6 Gorssel Egels Alineación oficial del equipo 'Gorssel Egels' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,7 % 68,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Ánimas

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ildefonso Cascajares de Ánimas aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Cristóbal Llerena va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ánimas, Ildefonso Cascajares, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): En Fernando Urizar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Cristóbal Llerena va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ildefonso Cascajares de Ánimas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local José David Pastor Leiva per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marino Capriglione va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Urizar de Ánimas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Gorssel Egels

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gorssel van aconseguir el 3 - 1 que retallava diferències al minut 37 quan Giovanni Stuiver sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Prince De Vadder de Gorssel després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Luke Muntinga va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.