Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785785

Amistoso (Int., RC) 730785785 Información oficial sobre el partido 730785785 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 2 - 6 UTP Oxfordon Alineación oficial del equipo 'UTP Oxfordon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Hugo PFRVCRML Alineación oficial del equipo 'Hugo PFRVCRML' en el partido 0 - 9 UTP Oxfordon Alineación oficial del equipo 'UTP Oxfordon' en el partido
Tiene suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hugo PFRVCRML

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, Nacho Soto Mediero va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ricardo Labraña Peña trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 6 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): Inácio Moreira quasi marca en una jugada assajada de córner que Nicodemo Melonar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Vinuesa de PFRVCRML es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.

UTP Oxfordon

Goles Goles

  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PFRVCRML. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aramayis Qaramyan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Oxfordon es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 8.
  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Roberto Henche va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 1 - 2 per a Oxfordon.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Oxfordon va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Roberto Henche, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Roberto Henche va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Oxfordon.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Aramayis Qaramyan va augmentar l'avantatge de Oxfordon a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Roberto Henche va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Carlos Narvarte, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Shamir Tujeehut es va quedar sol davant del porter, al minut 87. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Roberto Henche al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.