Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785123

Amistoso (Int.) 730785123 Información oficial sobre el partido 730785123 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido 2 - 4 BODIA Alineación oficial del equipo 'BODIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido 3 - 0 BODIA Alineación oficial del equipo 'BODIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallete Team

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Corria el minut 17, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gallete s'avançava en el marcador després que en Saïd Abdou xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 135 Minuto 25 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en James Gilham va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En James Gilham va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gallete se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Al minut 29, Saïd Abdou gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 207 Minuto 67 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Enrique Castrillo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cèsar Verdaguer hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a James Gilham de Gallete la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BODIA

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Lazaros Staramopoulos va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a BODIA.
  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Yiannis Perivolakos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de BODIA i marcant el 2 - 2.
  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Kleovoulos Arkoumaneas va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 2 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gallete. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Lenos Yiayias la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del BODIA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 4 arribava al minut 90.