Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785115

Amistoso (Int.) 730785115 Información oficial sobre el partido 730785115 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Atletico Brasov Alineación oficial del equipo 'Atletico Brasov' en el partido 1 - 3 tinouil Alineación oficial del equipo 'tinouil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Atletico Brasov Alineación oficial del equipo 'Atletico Brasov' en el partido 1 - 7 tinouil Alineación oficial del equipo 'tinouil' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Brasov

Goles Goles

  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Andreas Langhoff va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Brasov: 1 a 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Brasov van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Gian Carlo Ceneda des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Filiberto Rizzo de Brasov es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreas Langhoff de Brasov la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

tinouil

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Milán Csutorás quedar desmarcat i marcar per a tinouil al minut 5. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ofri Chajaj, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Ofri Chajaj va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Tony Eich va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Dmytro Kovalchuk de tinouil va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.