Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730785088

Amistoso (Int.) 730785088 Información oficial sobre el partido 730785088 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

Real Borgo B Alineación oficial del equipo 'Real Borgo B' en el partido 4 - 0 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Borgo B Alineación oficial del equipo 'Real Borgo B' en el partido 0 - 1 MAMBÖ F.C. Alineación oficial del equipo 'MAMBÖ F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Borgo B

Goles Goles

  • 140 Minuto 17 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Borgo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alessandro Mencherini va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): El gol de falta de Alessandro Mencherini sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 34 i ampliar l'avantatge de Borgo a 2 - 0.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El porter de Borgo va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alessandro Alocci va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 136 Minuto 84 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Edmundo Arridondo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Alessandro Cobianchi anotar per a Borgo el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tiziano Cittadini va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Borgo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Borgo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Alessandro Mencherini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Borgo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Alessandro Alocci va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Borgo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Fernando Dalmo des de l'esquerra va sortir desviat.

MAMBÖ F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Javier Pablo Sáenz va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Alecu Marcu va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.