Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730784821

Amistoso (Int.) 730784821 Información oficial sobre el partido 730784821 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

isotopi di piccarello Alineación oficial del equipo 'isotopi di piccarello' en el partido 2 - 1 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
isotopi di piccarello Alineación oficial del equipo 'isotopi di piccarello' en el partido 1 - 1 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,9 % 35,7 % 35,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

isotopi di piccarello

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Mariño Iguereta de piccarello va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 108 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 1 s'ha de veure repetit: en Cosimo Coiai de piccarello va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Bruno Sulçe, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Bruno Sulçe del piccarello ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Norberto Siddi va estar a punt de marcar al minut 11 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

F.C. JAHS

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): F.C. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. August Zbylut va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, August Zbylut va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Piotr Pertek de F.C., va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Llibert Tàrraga quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): F.C. va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Lothar Stany es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.