Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730784540

Amistoso (Int.) 730784540 Información oficial sobre el partido 730784540 en Hattrick

27.03.2024 12:15:00

T.K Alineación oficial del equipo 'T.K' en el partido 2 - 2 C.E.Hostalric Alineación oficial del equipo 'C.E.Hostalric' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
T.K Alineación oficial del equipo 'T.K' en el partido 5 - 0 C.E.Hostalric Alineación oficial del equipo 'C.E.Hostalric' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.K

Goles Goles

  • 101 Minuto 86 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Nguyễn Quảng Hàm trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Passat el minut 90 de joc, Nguyễn Quảng Hàm facilitava les coses al T.K amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Nguyễn Quảng Hàm del T.K ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Naim Canberk arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Naim Canberk no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jaime Lambarri i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a T.K, però el xut de Naim Canberk va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Martti Vollmer no oblidarà el que li va passar durant el minut 51. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jarek Kask va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 58 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Naim Canberk va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nguyễn Quảng Hàm.

C.E.Hostalric

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Edu Devesa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Hosta i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Francisco Fabra va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Hosta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hosta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Ramón Mingo Muñoz va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hosta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lehior Usurbil, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Edu Devesa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.