Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730784183

Amistoso (Int.) 730784183 Información oficial sobre el partido 730784183 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 5 - 5 SkyProHK Alineación oficial del equipo 'SkyProHK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 5 - 5 SkyProHK Alineación oficial del equipo 'SkyProHK' en el partido
Tiene un resultado normal 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Libre va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manel Antonaya, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Juan Roldán Santos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Libre va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfredo Molina Montes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, Libre aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Alfredo Molina Montes va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Alfredo Molina Montes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Libre, Juan Roldán Santos, que va marcar, sense saber com, el 4 - 5.
  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Libre una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jordi Cañedo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 5 - 5. Tot això passava al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfredo Molina Montes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jordi Cañedo va estar a punt d'avançar els locals al minut 41 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Piotr Kupiński de Libre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aboubekr Ait-Lachgar.

SkyProHK

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): Al 34 minuts, El SkyProHK va fer el 2-1. En Mike Mumford va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Tohid Shirvand que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 46 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 46, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mike Mumford es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SkyProHK van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gabriel Valdés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al SkyProHK per augmentar la diferència al marcador a 3 - 5 al minut 54. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Kázmér Balla. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de SkyProHK va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 譚 (Tam) 旭陽 (Xuyang), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mike Mumford la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SkyProHK havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 91, quan en 譚 (Tam) 旭陽 (Xuyang) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.