Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730784163

Amistoso (Int., RC) 730784163 Información oficial sobre el partido 730784163 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 3 - 5 FC Sportomar Alineación oficial del equipo 'FC Sportomar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
REPUBLIC OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REPUBLIC OVIEDO' en el partido 5 - 4 FC Sportomar Alineación oficial del equipo 'FC Sportomar' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REPUBLIC OVIEDO

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): REPUBLIC va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Carlos Eslava va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Virgílio Sousa Filipe va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de REPUBLIC.
  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Passat el minut 76 de joc, Eusebi Obiols facilitava les coses al REPUBLIC amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): REPUBLIC va ser a punt de marcar al minut 11, quan el seu jugador Eusebi Obiols va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raúl Allueva va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Alfonso Yamamoto va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefan Anakiev.

FC Sportomar

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de 隆三 (Ryuzo) 中西 (Nakanishi) que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 160 Minuto 57 (Gol de falta): Yiorgos 'La Saeta' Prekkas va empatar per a Sportomar, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Predislacio Prada que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sportomar va ser finalitzada des de l'esquerra per Andrés 'The Boss' Neyra al minut 102. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.
  • 182 Minuto 117 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 117 de partit va donar a Sportomar l'avantatge per 3 - 5. Predislacio Prada en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Nicanor Illescas va fer una jugada per la banda esquerra, però Rashid Dorostkar va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): 隆三 (Ryuzo) 中西 (Nakanishi), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Marcos 'Fideo' Lavado va marcar al minut 101 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joseph Quesquén de Sportomar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.