Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783865

Amistoso (Int.) 730783865 Información oficial sobre el partido 730783865 en Hattrick

26.03.2024 18:30:00

AS Manic Aeon Alineación oficial del equipo 'AS Manic Aeon' en el partido 1 - 3 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AS Manic Aeon Alineación oficial del equipo 'AS Manic Aeon' en el partido 0 - 2 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Manic Aeon

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Aeon sabia com jugar al contraatac, i al minut 37, Bogdan Travaš va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aeon va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lothar Iversheim, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 64 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Aeon van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tino Groiss va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Aeon, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Tino Groiss va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefan Vitzthum de Aeon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25, Francesco Ribigini de Aeon va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joseph Kooiker de Aeon es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 118 Minuto 6 (Gol evento especial córner peinado): Juan Martín Ávila va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dublin, Gregorio Ilzauspea, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Marcos Torres va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al 34 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dublin augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Juan Martín Ávila es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Moritz Moser va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fabiano Almici, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Fabiano Almici de Dublin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.