Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783309

Amistoso (Int.) 730783309 Información oficial sobre el partido 730783309 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 1 - 3 Atletico Porto Recanati Alineación oficial del equipo 'Atletico Porto Recanati' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aiete Hills Football Club Alineación oficial del equipo 'Aiete Hills Football Club' en el partido 2 - 2 Atletico Porto Recanati Alineación oficial del equipo 'Atletico Porto Recanati' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,8 % 34,0 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aiete Hills Football Club

Goles Goles

  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Nicolás Rebolledo va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Nájera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant István Csihán i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Football, però el xut de Ángel Gruny va sortir bastant desviat.

Atletico Porto Recanati

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Quan passaven 33 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Atletico. En Fausto Calella va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Erçetin Mürit va aprofitar un error defensiu al minut 36, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Atletico.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Nik Vencelj va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Erçetin Mürit quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Francisco Babastro, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Htet Ko Naing, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Htet Ko Naing va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 71 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Federico Novara va deixar a Nicolás Rebolledo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Doriano Camozzini de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.