Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730783200

Amistoso (Int., RC) 730783200 Información oficial sobre el partido 730783200 en Hattrick

28.03.2024 02:00:00

Incorregible FC Alineación oficial del equipo 'Incorregible FC' en el partido 6 - 0 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
6 / 10 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
2 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
2 / 5 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 3
0 Evento 09xLesiones 0
69 % Posesión 45' 31 %
66 % Posesión 90' 34 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 18Nivel de táctica: 18 Táctica Normal
Incorregible FC Alineación oficial del equipo 'Incorregible FC' en el partido 6 - 0 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Incorregible FC Alineación oficial del equipo 'Incorregible FC' en el partido 6 - 0 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
Tiene un resultado normal 6.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incorregible FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Incorregible van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 佑典 (Sukenori) 広田 (Hirota) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Incorregible pel centre va donar un gran resultat: el gol de Björn Zoontjes va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Paco Mañas es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Incorregible va aconseguir el 4 - 0 quan Ian Herangi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Björn Zoontjes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 106 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ian Herangi sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 70 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Incorregible va ser a punt de marcar al minut 14, quan el seu jugador Wan Zain Zulfan va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dymitr Izworski va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, 佑典 (Sukenori) 広田 (Hirota) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eduardo Himadas va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ian Herangi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Borussia Burgos

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Maruny Urzáiz de Borussia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Antonio Barrenechea de Borussia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pancracio Murias de Borussia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.