Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782854

Amistoso (Int., RC) 730782854 Información oficial sobre el partido 730782854 en Hattrick

27.03.2024 18:05:00

JASTRZEBSKI G K S Alineación oficial del equipo 'JASTRZEBSKI G K S' en el partido 4 - 0 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
JASTRZEBSKI G K S Alineación oficial del equipo 'JASTRZEBSKI G K S' en el partido 6 - 0 Juanito's eleven Alineación oficial del equipo 'Juanito's eleven' en el partido
Tiene mala suerte 6.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JASTRZEBSKI G K S

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Gksjastrze, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Norbert Lubak per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Michele Poncia de Gksjastrze va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 27 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Racław Cmokowski va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 27 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Gksjastrze va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Gerwazy Toboła, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Michele Poncia per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Amador Josep va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Norbert Lubak de Gksjastrze gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Łukasz Sikora una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Amador Josep va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Racław Cmokowski va rematar alt.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Idzi Cyra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Juanito's eleven

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 5 (Tarjeta roja directa): Al minut 5 en Rafael Escos va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.