Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730782264

Amistoso 730782264 Información oficial sobre el partido 730782264 en Hattrick

27.03.2024 12:05:00

tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 6 - 2 BRUNO Y LUNA FC Alineación oficial del equipo 'BRUNO Y LUNA FC ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
tonike Alineación oficial del equipo 'tonike' en el partido 7 - 0 BRUNO Y LUNA FC Alineación oficial del equipo 'BRUNO Y LUNA FC ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tonike

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Després de 25 minuts de partit, Adriel Cugnu igualava per tonike en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): tonike s'avançava al marcador al minut 39, després d'un rebot que va caçar en Bartelmi Sáenz per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Adriel Cugnu va augmentar la diferència de tonike a 3 - 1 des del punt de penal.
  • 134 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de tonike al minut 57, que va llançar ajustat al pal en Adriel Cugnu. 4 - 1 pels locals.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de tonike va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Kevin Deutsch progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Isidro de Araújo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al tonike, un peu providencial d'en Alejandro Pries va situar el 6-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 18 (Ocasión por el centro): tonike enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fulgencio Mula va rematar alt.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Szymon Mysłek, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Sándor Magyar es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Sándor Magyar de tonike va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

BRUNO Y LUNA FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 10, Martin Svoboda va pentinar un córner cap al segon pal que Marten Ribbens va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Un mica després, Ivan Einstein de BRUNO va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.