Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730780842

Amistoso (RC) 730780842 Información oficial sobre el partido 730780842 en Hattrick

27.03.2024 12:20:00

C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido 2 - 0 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Couso Alineación oficial del equipo 'C.D. Couso' en el partido 2 - 1 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,3 % 4,9 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Couso

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Haroldo Castrocaldelas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jakub Solipiwko, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Couso a 2 - 0. Rubén Ataide va rematar la jugada quasi sense angle.

Aladrokes de Cartago

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Medardo Silva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Alfons Rolka va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 26, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Osvaldo Chumaceiro va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Rainers Šmits quasi aconsegueix empatar per Aladrokes al minut 40, però Osvaldo Chumaceiro va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Medardo Silva va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Víctor Parra va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Osvaldo Chumaceiro va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amadeu Méndez Melgar de Aladrokes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.