Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730780136

Amistoso (Int.) 730780136 Información oficial sobre el partido 730780136 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

Emperadores Alineación oficial del equipo 'Emperadores' en el partido 5 - 3 Petter ers fk Alineación oficial del equipo 'Petter ers fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Emperadores Alineación oficial del equipo 'Emperadores' en el partido 8 - 1 Petter ers fk Alineación oficial del equipo 'Petter ers fk' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Emperadores

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ilya Lokot de Emperadores aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Hans Werner Brunshorst va incrementar l'avantatge de Emperadores amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Petter. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Benedetto Pogliani la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Emperadores es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 62.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Emperadores s'avançava al marcador al minut 83, després d'un rebot que va caçar en Mario Delucchi per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hans Werner Brunshorst es va introduir dins la defensa central al minut 89, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de David Hoffmann marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Balthasar Stoker que va xutar a fora per molt poc.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ilya Lokot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 51 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Hans Werner Brunshorst va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mikael Claesson per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Petter ers fk

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats de Petter van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Luki Wäfler va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Petter va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Patrik Hultwald va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb 57 minuts jugats, Bo-Lennart Gunnarsson de Petter va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26 Bo-Lennart Gunnarsson va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Mootassem Abdulkader va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.