Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779916

Amistoso (Int.) 730779916 Información oficial sobre el partido 730779916 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

rorama1 Alineación oficial del equipo 'rorama1' en el partido 3 - 2 Real Vigo Alineación oficial del equipo 'Real Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rorama1 Alineación oficial del equipo 'rorama1' en el partido 0 - 2 Real Vigo Alineación oficial del equipo 'Real Vigo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rorama1

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el rorama1 va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Kössi Suontaka aconseguint el 1 - 0.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): rorama1 va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Kössi Suontaka la va transformar en el 2 - 0.
  • 140 Minuto 88 (Gol de contra de falta): El contraatac de rorama1 va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Kössi Suontaka va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 2!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Maik Bell de rorama1 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Montero de rorama1 es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Vigo

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Normando Diniz Silva va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pascal Brößler, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Samuel Bodein per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Daniele Taricco va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jesús Arana, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Samuel Bodein va encarar al porter al 15, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Normando Diniz Silva al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pascal Brößler va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Per Katholm de Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Per Katholm de Real va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean-Claude Nehmer de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.