Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779688

Amistoso (Int., RC) 730779688 Información oficial sobre el partido 730779688 en Hattrick

27.03.2024 12:25:00

CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 2 - 1 Bagdanum Athletic Alineación oficial del equipo 'Bagdanum Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CSKA de Celrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Celrà' en el partido 0 - 1 Bagdanum Athletic Alineación oficial del equipo 'Bagdanum Athletic' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA de Celrà

Goles Goles

  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): CSKA sabia com jugar al contraatac, i al minut 68, Pedro Ibarburen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Benjamín Sáez de CSKA aconseguir un gol al minut 70 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CSKA va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Guillem Marco va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): CSKA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 48, però Moukhlis Fellaini va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Bagdanum Athletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Passats 49 minuts de partit, Bagdanum es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Albert Polop es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Mohamed Kientega, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): El jugador visitant Mamadou Rawendé va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 73 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 260 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Mamadou Rawendé, al minut 83 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Bagagnan.