Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730779514

Amistoso (Int.) 730779514 Información oficial sobre el partido 730779514 en Hattrick

27.03.2024 12:30:00

AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 0 - 4 Rainforest Team Alineación oficial del equipo 'Rainforest Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 1 - 6 Rainforest Team Alineación oficial del equipo 'Rainforest Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Millerada

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Endemaño va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roberto Celdrán va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Paituví de Millerada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rainforest Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Mateusz Gładyś donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Greenteam va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Nelu Luca, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Răzvan-George Albeanu va augmentar l'avantatge de Greenteam a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al 72 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Greenteam augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ducu Fugaciu es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Miroslav Preoteasa va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Greenteam va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ducu Fugaciu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marco Plos de Greenteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Marco Plos va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.